Terrasana Pasta sojowa niepasteryzowana Mugi Miso z przynętą
Terrasana


Opis
Mugi miso jest wytwarzane z ekologicznej soi i jęczmienia. To miso to idealne połączenie pięciu smaków: słony, słodki, gorzki, kwaśny i umami. Mugi miso jest wytwarzane tradycyjnymi metodami i fermentowane przez co najmniej 12 miesięcy w 100-letnich beczkach z cedru. Ten czas jest niezbędny do pogłębienia smaku i dodania zdrowych właściwości. Rezultatem jest autentyczny japoński smak, który leży pomiędzy hatcho i shiro miso. Mugi miso jest bardzo smaczne do robienia zupy miso, ale pasuje również do potraw z makaronem, warzyw i tofu.
Mugi miso ma średnio mocny smak i jest nieco bardziej słony niż genmai miso.
Dostępny również pasteryzowany, w torbie z zakrętką.
Mugi miso ma średnio mocny smak i jest nieco bardziej słony niż genmai miso.
Dostępny również pasteryzowany, w torbie z zakrętką.
Cechy
- Referencja8713576271447
- MarkaTerrasana
- Odżywianie typu produktuwarzywa
Opinie klientów
Terrasana Pasta sojowa niepasteryzowana Mugi Miso z przynętą
