Algamar Paski agarowe 50gr

Algamar

18,08
W magazynie
Get one unit for 18,08zł

  • 18,08

Tworzenie oszczędność pakiet

Wysyłka w 9 Jun 2025
Save purchasing more than 1 unit. More units, more discount.

+ info

Pay with PayPal.

Paski agarowe 50gr
Paski agarowe 50gr

Opis

To najwyższej jakości żelatyna morska. To rozpuszczalne włókno ekstrahowane z alg Gelidium sesquipedale ma neutralny smak. Ze względu na swoją wielką czystość jest również stosowany w badaniach (mikrobiologii). 100% warzyw. Satysfakcjonujący i mało kalorii.

Jak możemy to spożywać?

- Aby zrobić żelatynę: gotuj 9 pasków (około 2-3 gramów) na 1/2 litra płynu (woda, mleko, koktajle, smoothie, kompoty, dżemy, zupa lub przecier) przez 15 min. Niech ostygnie w formie.

- Dla konsystencji kremu: 9 pasków na jeden litr. Niech ostygnie.

- W deserach: po ugotowaniu umieścić w foremkach z posiekanymi owocami, ciastami, kremami, kremami, kremami, sorbetami. Niech ostygnie.

- Potrawy solone: grube gulasze, przeciery, sosy lub solone ciasta.

- W sałatkach: moczyć paski przez kilka minut i dodać.
Algamar

Cechy

  • Referencja8437002393953
  • MarkaAlgamar
  • Odżywianie typu produktuwarzywa

Opinie klientów

Algamar Paski agarowe 50gr

Paski agarowe 50gr

Your review

Would you recommend this?